Naročanje in plačilo zahtevkov

Zahtevek sistemske podpore lahko naročite prek uporabniških strani, elektronske pošte ali telefona, ko zahtevate izvedbo del, ki spadajo v sistemsko podporo.  Če zahtevek naročite prek elektronske pošte izven rednega delovnika (po 16:00), ga bomo videli šele naslednji delovni dan, zato priporočamo, da v tem času uporabite posebno telefonsko številko, ki vam je na voljo.

Glede na dolžino razreševanja zahtevka sistemske podpore s tem porabite različno število žetonov sistemske podpore.

Žeton sistemske podpore

Z nakupom žetonov sistemske podpore si zagotovite možnost, da naročite zahtevek sistemske podpore. En žeton sistemske podpore vam zagotavlja 15 minut dela enega usposobljenega tehnika1. Žeton sistemske podpore se ne da razdeliti na manjše enote, tako ni možno porabiti polovico žetona sistemske podpore.

Če še nimate zakupljenih žetonov sistemske podpore, vam bomo ob oddaji zahtevka sistemske podpore poslali predračun za nakup žetonov ter po prejemu plačila začeli z razreševanje zahtevka v skladu z odzivnim časom.

Prejšnji odstavek ne drži, če se zahtevek nanaša na napako resnosti ena. V tem primeru, bo naš tehnik vedno, tudi izven delovnika (od 16:00 – do 8:00) sprejel zahtevek v razreševanje,  vi pa boste naslednji dan prejeli račun za ustrezno število žetonov sistemske administracije.

Če ste vnaprej zakupili paket žetonov ali imate pogodbeno določeno število žetovov, vam bomo ob ob zaključku obdelave zahtevka, ustrezno število žetonov odšteli od vaše kvote. V primeru, da smo porabili več časa, kot ga lahko zakupite z vašimi obstoječimi žetoni, vam bomo naknadno izstavili račun za dodatne žetone.

Če ugotovimo, da je bil za vzrok težave, ki je bila predmet zahtevka, na strani ponudnika (DHH.si d.o.o.), naročniku ne odštejemo oz. zaračunamo žetonov. Odločitev glede tega je v izključni pristojnosti ponudnika (DHH.si d.o.o.)


1 V primeru dela izven rednega delovnega časa oz. zahteku po večji nujnosti s strani naročnika se žetoni lahko porabljajo hitreje.

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 99
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja